Det er mandag morgen og mye å rydde opp. Matemballasje, grisete servietter og papirduker er stappet opp i bossekker og slengt i et hjørne. Hva i alle dager er det som veier så mye? Heldigvis kan sekkene bare lempes inn i luken. Problemet løst.

Tiden for å slepe blytunge bossekker gjennom flere etasjer ned til containerne i bakgården er heldigvis over. Nå kan du åpne luken og smekk - der er bosset borte. Tid for en kopp kaffe.

Usynlig boss og større plass

Å samle opp bosset under bakken og sende det vekk ved hjelp av bossug, løser flere problemer. Trenger du ekstra parkeringsplasser? Nå kan du kvitte deg med bossbeholdere som tar plassen. Hadde bakgården vært fin hvis bare containerne forsvant? Vekk med containerne - frem med utemøblene!

Tunge bossekker kan fosvinne rett inn i veggen og sendes usynlig fra deg og ut av byen. Innvendige luker og oppsamlingssystem forenkler bosstransporten, og du får et bedre arbeidsmiljø.

Er ikke innvendige luker det rette for din eiendom? Ikke noe problem! Bossbeholdere kan som oftest erstattes med utvendige nedkast som leder bosset under bakken. Vi viser deg den beste løsningen for din eiendom. Kontakt oss for en uforpliktende befaring.